Lees hieronder hoe we uw woning
in Almere verhuren

marketing

Spotlight op uw woning

We bestuderen alle beschikbare huidige en historische gegevens van vergelijkbare huizen om de beste prijs voor uw woning te bepalen. We zetten de foto’s, metingen en direct marketing op om toegang te krijgen tot een grotere pool van huurders. Mede dankzij onze in-house ‘corporate relocation’ divisie hebben we een directe verbinding met expats die naar Nederland willen verhuizen.

Reliable tenants
betrouwbare huurders

Wij vinden de beste match voor u

U kunt erop rekenen dat Urban Homies het proces van begin tot eind volgt. Van het op de markt brengen van uw woning tot het plannen van bezichtigingen, achtergrond screening van potentiële huurders tot het opstellen van de huurovereenkomst. Urban homies zorgt ervoor dat jouw huurder de juiste huurder is.

Extra ondersteuning

Urban Homies ondersteunt elk aspect van het verhuurproces

Of het nu gaat om het bijwerken van uw WOZ-waarde bij de Belastingdienst, het informeren van uw Hypotheekmaatschappij of het verzorgen van vastgoedbeheer… Urban Homies heeft alle kennis en kunde in huis.

Interesse? Dit is onze aanpak:

Wij nemen uw zorgen uit handen en luisteren naar wat u wilt

Het verhuurproces dient met deskundigheid en persoonlijke aandacht te gebeuren. Het begint met een bezoek van een van onze verhuurmakelaars, zodat we uw wensen en eventuele zorgen kunnen horen. Tijdens dit bezoek geven wij u een gedegen indicatie van de waarde van de woning. We adviseren (en faciliteren) ook zaken als styling, eventuele opknapbeurten, beschikbare inventaris, energielabel en verzekeringen.

Wat wij aanbieden
 • Persoonlijk bezoek (ook tijdens de lockdown)
 • Advies over contracten, energielabel en puntensysteem
 • Woningopname

De eerste indruk telt

De presentatie van uw woning is cruciaal voor een succesvol resultaat. Om de meest geschikte visuals te hebben om uw huis op de markt te brengen, plannen en begeleiden wij samen met onze professionele fotograaf een fotoshoot in. Er wordt een advertentie op maat gemaakt en de woning wordt in de markt gezet. U profiteert van ons ongeëvenaarde uitgebreide marketingpakket, inclusief exposure op onze website, direct mailing naar andere makelaars in Amsterdam en promotie op vastgoedwebsites zoals Funda & Pararius.

Wat wij aanbieden
 • Fotografie/video
 • Een pakkende aanbiedingstekst
 • Publicatie naar mediapartners zoals Funda en Pararius
 • Social media en wekelijkse nieuwsbrief voor makelaars
 • Bezichtigingen

De perfecte match tussen verhuurder en huurder

Zodra een potentiële huurder een bod uitbrengt, nemen we contact met u op om de volledige details en eventuele speciale voorwaarden door te geven om u te helpen beslissen of u al dan niet akkoord gaat. De begeleide bezichtigingen kunnen dan worden gepland en uitgevoerd. Huurders worden gescreend op basis van ons uitgebreide screeningsprogramma, zodat we ervoor kunnen zorgen dat we goede en betrouwbare informatie over hen hebben. De onderhandelingen worden altijd in overleg met u gevoerd.

Wat wij aanbieden
 • Voorstellen van huurders op waarde schatten
 • Screeningsprogramma van potentiële huurders
 • Voorstellen met de huurder bespreken

Wij stellen de contracten op

In overleg met u stellen wij de huurovereenkomst op die past bij uw specifieke situatie. Onze contracten zijn door de beste juristen opgesteld volgens de laatste wetgeving. Wij zorgen ervoor dat de overeenkomst elektronisch wordt ondertekend via een beveiligd online platform.

Wat wij aanbieden
 • Onderhandelingen over voorwaarden
 • Huurovereenkomst opstellen
 • Faciliteren van het digitaal ondertekenen

Levering en inspectie

Zodra de huurovereenkomst is goedgekeurd, getekend en de eerste huur en borg is betaald, plannen we de woninginspectie en oplevering in. Tijdens de inspectie en wordt een volledig gedigitaliseerd rapport gemaakt inclusief ondersteunende visuals (50-100 foto’s). Dit zorgt ervoor dat alle partijen op de hoogte zijn van de staat van de woning. Zo kan eventuele schade na afloop van een huurperiode snel worden verrekend/ verhaald. Ditzelfde doen we bij de check-out.

Wat wij aanbieden
 • Check-in / inspectierapport
 • Check-out / inspectierapport

Dit is wat huiseigenaren over ons zeggen:

Urban Homies heeft ons heel erg goed bijgestaan in het vinden van een huurder. Het gehele proces was alles heel duidelijk en kreeg ik antwoord op alle vragen die ik had. Ik kan hen van harte aanbevelen.

Chantal Barbier

Uitermate professioneel, correct en vriendelijk en snel. Goed in de omgang en communicatie en behulpzaam.

Josette Donnisetti

Het was mijn eerste ervaring met Urban Homies: Prettig en persoonlijk, snelle reacties en deskundig.

Pieter Roozenboom

Denken goed mee. Goed persoonlijk contact. Proactieve instelling. Snelle afhandeling. Reele inschatting van de markt.

Lucette Bruinsma

Veel gestelde vragen

Hoeveel kan ik vragen voor mijn woning?

Voor het bepalen van de huurprijs komen we graag langs. Voor het geven van een advies, kijken wij naar een aantal factoren, zoals de staat van de woning, voorzieningen, locatie en concurrerend huuraanbod in uw buurt. Op basis van deze bevindingen geven wij u een goed onderbouwd advies. Een huurwoning te duur in de markt zetten kan onnodig langdurige leegstand tot gevolg hebben. U bent altijd vrij om de hoogte van de huur zelf te bepalen.

Wat kost het om een advies te krijgen voor mijn woning?

Wij komen geheel vrijblijvend en kosteloos langs om onze werkwijze toe te lichten en uw woning te bekijken, om daarna een advies op maat uit te brengen.

Ik weet niets van huurcontracten, welke is de beste voor mijn situatie?

Vanuit de Verhuurders Vereniging van Amsterdam worden er 4 model-huurovereenkomsten aangeboden, die in verschillende situaties landelijk ingezet kunnen worden. De modellen hebben elk voor en nadelen. Uiteraard zullen we dit uitgebreid bespreken en u advies geven voor het juiste contract in uw situatie.

Hoe werkt het met de nutsvoorzieningen en internet?

Wij raden altijd aan om de huurders zelf de contracten aan te laten gaan met de verschillende leveranciers. In geval van wanbetaling zult u dan nooit aansprakelijk gesteld kunnen worden en er hoeft tevens geen nacalculatie plaats te vinden. Uiteraard helpen wij de huurders hierbij.

Maak nu een afspraak met
éen van onze Homies!

Wilt u uw woning verhuren? Wij komen vrijblijvend én kosteloos bij u langs om uit te leggen hoe wij werken en om uw woning te bekijken, zodat wij u een advies op maat kunnen geven.

We usually call you within a couple of hours