Overtoom

1054 JD Amsterdam

Description

Heerlijk ruim appartement van ca. 74m2 (NEN 2580 ingemeten) op de tweede verdieping van een schitterend karakteristiek pand uit 1900 aan de Overtoom in Oud-West, pal tegenover het Vondelpark. Door de ligging op het zuiden en de afstand van de tegenovergelegen panden kunt u hier een maximale lichtinval verwachten. Het appartement heeft een royale en-suite indeling en hoge plafonds waardoor het zeer ruimtelijk aanvoelt. En op het ruime balkon aan de achterzijde kunt u genieten van een drankje in de namiddagzon.

INDELING
Via het trappenhuis komt u op de tweede verdieping binnen. De centrale hal geeft toegang tot de achterzijde van het appartement. We nemen u mee naar de eetkamer want zodra u de deur naar deze ruimte opent, merkt u de overvloed aan lichtinval en ruimte. De eetkamer met sfeervolle schouw is ruim opgezet grenst aan het ruime balkon van 5.5m2 en is eveneens verbonden met de ruime en sfeervolle woonkamer.

De keuken is voorzien van diverse inbouw apparatuur waaronder een koelkast 4-pits gasfornuis met wok brander, afzuigkap, vaatwasser en combi-oven. De keuken biedt tevens toegang tot het ruime balkon van 5.5 m2.

Direct tegenover de tweede slaapkamer vindt u de badkamer. De badkamer is voorzien van een bad met douche en wastafelmeubel.

De beiden slaapkamers liggen aan de voorzijde van het appartement. De master slaapkamer betreedt u via openslaande deuren.

Er bevinden zich een apart toilet en een wasruimte/berging op de hal.

Het gehele appartement is voorzien van dubbel glas waardoor wonen op de Overtoom in alle rust mogelijk is.

KENMERKEN
- Eigen grond
- GO ca. 74 m2, bruto vloeroppervlak ca. 84 m2
- Balkon van ca. 6 m2
- Geheel dubbel glas
- Fundering vernieuwd in 2005/2006
- Energielabel D
- Centrale verwarming (Intergas 2012) eigendom
- Kleine actieve VvE
- Servicekosten € 88,- per maand
- Levering in overleg
- Inboedel kan deels worden overgenomen


OMGEVING
Het appartement is gelegen aan de Overtoom in Amsterdam Oud-West. Het Vondelpark bevindt zich op een steenworp afstand. Oud-West biedt een diversiteit aan leuke winkels, cafés en goede en zeer smakelijke restaurants. De Jan Pieter Heijenstraat en de Eerste Constantijn Huygensstraat zijn populaire winkelstraten en bevinden zich om de hoek. Loopt u een stukje door het Vondelpark dan vindt u in Zuid weer een zeer diverse keur aan winkelstraten en restaurants.

Openbaar vervoer is hier goed geregeld. U kunt kiezen tussen twee tramstops met de lijnen 1 & 11. De ringweg van Amsterdam is binnen enkele autominuten bereikbaar.

Voor bezichtigingen kunt u contact opnemen met ons kantoor via info@urbanhomies.com of 020-2617463.

Deze informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld. Wij stellen ons echter niet aansprakelijk voor enige onvolledigheid of onjuistheden en de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Urban Homies en de verkoper zijn niet aansprakelijk voor afwijkingen in de opgegeven maten. Urban Homies is bij deze verkoop adviseur van verkoper. Wij stellen de aspirant-koper in de gelegenheid de opgegeven maten te (laten) controleren en koper heeft zelf de plicht alle relevante zaken te onderzoeken. Wij adviseren een deskundige makelaar in te schakelen die u bij het aankoopproces kan begeleiden. Indien u geen aankoopmakelaar/deskundige inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. De verkoper behoudt zich het 'recht van gunning' voor.

Features

Asking price€ 575.000
Furnished no
Status Under offer
Acceptance 23/01/2022
Construction
Kind of houseapartment
Year of construction1900
Surface areas and volume
Living area74
Plot size0
Volume in cubic meters271
Exterior space Balcony
Layout
Number or rooms3
Number of bathrooms1
Number of stories1