Van Beekstraat

1121 NH Landsmeer

Description

Landelijk wonen onder de rook van Amsterdam!

Vanaf deze zomer staat er een ruime en moderne landelijke villa op de zeer gewilde van Beekstraat in Landsmeer te huur. 7 maanden lang heb je de mogelijkheid om te ervaren hoe het is om midden in de natuur, op 5 autominuten van Amsterdam en op loopafstand van het centrum van Landsmeer te wonen. Bootje varen vanuit je eigen achtertuin, ontspannen boodschappen doen, hip Amsterdam Noord verkennen en lange wandelingen in het Twiske maken. Wat een vooruitzicht!

De landelijke villa (1979) heeft een woonoppervlak van 212m2 en is met haar schitterende woonverdieping, met open keuken en 5 slaapkamers, als zeer ruim te classificeren. Een van de slaapkamers is ingericht als sportruimte en in de ruime badkamer is het heerlijk ontspannen. De keuken is van alle gemakken voorzien en heeft een prachtige aparte eetkamer. De gehele benedenverdieping geeft door alle raampartijen een prachtig uitzicht op de tuin. Deze is gelegen rondom het hele huis en geeft veel privacy. De voortuin heeft een ruime oprit (parkeren op eigen terrein) die Frans aanvoelt. Weelderige bloesems en witte kiezels maken het een feestje om hier thuis te komen. De achtertuin geeft veel privacy en er kunnen iedere dag eieren worden geraapt in de kippenren. Vanuit je eigen tuin met het bootje of kano einde dag de Breek op voor een schitterende zonsondergang, een frisse duik of op een regenachtige dag lekker de openhaard aansteken? Alles is hier binnen handbereik.

De woning is volledig gemeubileerd en voor 7 maanden beschikbaar. Huisdieren in overleg. Er kan eventueel een bakfiets worden mee gehuurd.

De woning ligt op 5 minuten wandelen van het centrum van Landsmeer, waar een winkelcentrum, twee supermarken, goede delicatessenwinkels en horecagelegenheden te vinden zijn. Op vrijdag is er een gezellige markt op het marktplein.

Amsterdam is binnen 5 autominuten te bereiken. Tevens is er een goede busverbinding en kunt u ook gebruik maken van de Noord-Zuid lijn. Gewoon lekker fietsen kan natuurlijk ook. Binnen 15 minuten staat u bij de pont bij het NDSM.

Wilt u een bezichtiging inplannen? Belt of mailt u dan met ons kantoor.

Features

Rental price€ 3.500 per month
Deposit€ 7.000 one-off
Furnished yes
Status available
Acceptance 21/07/2023
Construction
Kind of househouse
Year of construction1979
Surface areas and volume
Living area212
Plot size1260
Volume in cubic meters550
Exterior space Garden
Layout
Number or rooms6
Number of bathrooms1
Number of stories2